Akuttandvård i Solna

Akuttandvård i Solna

Om du är i behov av akuttandvård i Solna så kan du alltid vända dig till oss på Esplanadkliniken. Ring oss så hjälper vi dig med att få till en besökstid så snart som möjligt.

När behöver jag akuttandvård?

Olika besvär kan kräva akuttandvård, och det är då besvär som tandvärk, svullnad, smärta och ömhet, frakturer eller problem med visdomstand. Har du besvär med svullnader och har fått feber är det särskilt viktigt att du kontaktar en tandvård, så att ditt allmäntillstånd inte ska bli värre.

Är du osäker på huruvida ditt besvär kräver akuttandvård är du alltid välkommen att ringa till oss i Solna och berätta om ditt problem. Vi har telefontid hela arbetsdagen.

Boka tid nu

Välkommen att boka tid hos oss

Vi på Esplanadkliniken kan hjälpa dig med all typ av tandvård. Med den senaste utrustningen och mycket erfaren personal kan du känna dig trygg när du ska gå till tandläkaren. Oavsett om du bara vill göra en årlig undersökning, bleka tänderna, titanimplantat eller är i behov av akut tandvård så är Esplanadkliniken rätt tandläkarmottagning i Sundbyberg / Solna.

Akut tandvård samma dag

När du är i snabbt behov av akuttandvård kan du alltid vända dig till oss på Esplanadkliniken. Tack vare att vi alltid har ett behandlingsrum avsett för akutbehandlingar har vi därför möjligheten att hjälpa dig få en tid snabbt hos oss.

Boka tid nu
Esplanadkliniken
Esplanaden 13, Sundbyberg
Hitta hit »
Din lokala tandläkare i Sundbyberg

Vi är flera tandläkare och tandsköterskor med lång erfarenhet. Vi finns centralt i Sundbyberg för att hjälpa dig, varmt välkommen!

Läs mer
Varför Esplanadkliniken?
  • Akuttid samma dag
  • Samarbete med specialister
  • Centralt i Sundbyberg
Boka tid

Hos oss får du snabbt en tid för akuttandvård i Solna

Vid olika akuta besvär gäller det att man får till ett besök så snart som möjligt. Här på Esplanadbutiken har vi ett särskilt behandlingsrum för akuta behandlingar, där vi tar emot patienter när som helst under dagen. Hos oss finns det som behövs för akuttandvård i Solna.

Drabbas du av problem eller besvär råder vi dig att ringa till oss, så hjälper vi dig med att hitta en tid redan samma dag om det skulle behövas. Du hittar oss på Esplanaden 13, Sundbyberg / Solna. Välkommen!

Här kan du läsa mer om akuttandvård

Nyckelord:
Akuttandvård Solna

Copyright Esplanadkliniken | Digital byrå: Brandson