Akut tandläkare i Solna

Akut tandläkare i Solna

Ibland uppstår olika besvär utan förvarning, så som tandvärk eller svullnad. Då kan det vara skönt med en närliggande tandklinik som snabbt kan rycka in i akuta fall. Hos oss på Esplanadkliniken erbjuder vi alltid akut vård av våra erfarna tandläkare i Solna.

Akut tandläkare – vi erbjuder alltid rätt tandvård i Solna

På vår klinik har vi ett behandlingsrum helt tillägnat akuta fall, vilket gör att vi snabbt kan ta emot patienter när olika besvär plötsligt uppstår.

Här finns erfarna tandläkare som rycker in i alla tänkbara situationer och hjälper dig med ditt akuta besvär i Solna. Våra tandläkare har olika spetskompetenser och vi kan därmed se till att du får den hjälp du behöver.

Boka tid nu

Välkommen att boka tid hos oss

Vi på Esplanadkliniken kan hjälpa dig med all typ av tandvård. Med den senaste utrustningen och mycket erfaren personal kan du känna dig trygg när du ska gå till tandläkaren. Oavsett om du bara vill göra en årlig undersökning, bleka tänderna, titanimplantat eller är i behov av akut tandvård så är Esplanadkliniken rätt tandläkarmottagning i Sundbyberg / Solna.

Akut tandvård samma dag

När du är i snabbt behov av akuttandvård kan du alltid vända dig till oss på Esplanadkliniken. Tack vare att vi alltid har ett behandlingsrum avsett för akutbehandlingar har vi därför möjligheten att hjälpa dig få en tid snabbt hos oss.

Boka tid nu
Esplanadkliniken
Esplanaden 13, Sundbyberg
Hitta hit »
Din lokala tandläkare i Sundbyberg

Vi är flera tandläkare och tandsköterskor med lång erfarenhet. Vi finns centralt i Sundbyberg för att hjälpa dig, varmt välkommen!

Läs mer
Varför Esplanadkliniken?
  • Akuttid samma dag
  • Samarbete med specialister
  • Centralt i Sundbyberg
Boka tid

Ring om du är i akut behov av tandläkare i Solna

Upplever du på något sätt obehag med dina tänder eller käke så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har telefontid hela dagen och bokar in en tid med en tandläkare så snart som möjligt. Behöver du en akut tandläkare i Solna är vi på Esplanadkliniken ditt trygga val, och vi arbetar alltid för att du ska få en tid samma dag som du kontaktar oss.

Kontakta oss när det är akut

Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att besöka oss på Esplanaden 13 i Sundbyberg / Solna.
Här kan du läsa mer om akut tandläkare

Varmt välkommen!

Nyckelord:
Akut tandläkare Solna

Copyright Esplanadkliniken | Digital byrå: Brandson