Tandakut i Solna

Tandakut i Solna

Ibland uppstår plötsliga problem så som tandvärk och ömhet, och man behöver då komma i kontakt med en tandakut. Esplanadkliniken i Solna tillhandahåller tandakut under hela arbetsdagen, där du får en tid hos någon av våra tandläkare så snart som möjligt.

Då behöver du uppsöka en tandakut

Varför du måste kontakta är tandakut kan bero på olika saker, men här är några vanliga besvär som kräver akut tandvård.

  • Tandvärk, ömhet och smärta
  • Misstänkt fraktur
  • Svullnad
  • Problem med visdomstand

Skulle du få feber i samband med tandbesvär är det extra viktigt att du kontaktar en tandakut, då din egen hälsa inte ska försämras. Är du osäker på huruvida ditt besvär är akut eller ej, ska du aldrig tveka att ringa oss.

Boka tid nu

Välkommen att boka tid hos oss

Vi på Esplanadkliniken kan hjälpa dig med all typ av tandvård. Med den senaste utrustningen och mycket erfaren personal kan du känna dig trygg när du ska gå till tandläkaren. Oavsett om du bara vill göra en årlig undersökning, bleka tänderna, titanimplantat eller är i behov av akut tandvård så är Esplanadkliniken rätt tandläkarmottagning i Sundbyberg / Solna.

Akut tandvård samma dag

När du är i snabbt behov av akuttandvård kan du alltid vända dig till oss på Esplanadkliniken. Tack vare att vi alltid har ett behandlingsrum avsett för akutbehandlingar har vi därför möjligheten att hjälpa dig få en tid snabbt hos oss.

Boka tid nu
Esplanadkliniken
Esplanaden 13, Sundbyberg
Hitta hit »
Din lokala tandläkare i Sundbyberg

Vi är flera tandläkare och tandsköterskor med lång erfarenhet. Vi finns centralt i Sundbyberg för att hjälpa dig, varmt välkommen!

Läs mer
Varför Esplanadkliniken?
  • Akuttid samma dag
  • Samarbete med specialister
  • Centralt i Sundbyberg
Boka tid

Din tandakut

Vi på Esplanadkliniken är din tandakut i Solna. Vi har möjlighet att dagligen ta in patienter med akuta besvär, för hjälp av en kunnig tandläkare.

Olyckor och besvär kan ske när som helst på dygnet, och om akuta besvär uppstår är du välkommen att ringa och beskriva ditt problem. Vi hittar då en tid så snart som möjligt så att du snabbt får hjälp med ditt besvär.

Copyright Esplanadkliniken | Digital byrå: Brandson