Tandläkare Solna

Tandläkare Solna

Är du i behov av en tandläkare i Solna? Vi på Esplanadkliniken har en lång erfarenhet inom tandvård, och brinner för att erbjuda bra tandvård. Här arbetar vi med stor kunskap inom tandhälsa, och för att kunna erbjuda det mesta samarbetar vi också med andra tandläkare med olika spetskompetenser i Solna.

Hos oss kan du bland annat få hjälp med allmän tandvård samt akuta och estetiska ingrepp. Kontakta oss om du behöver en tandläkare i Solna.

Vi erbjuder det mesta som tandläkare i Solna

Som privat klinik kan vi erbjuda det mesta inom tandvård, tack vare alla de spetskompetenser och specialistområdena som finns bland tandläkarna här. På Esplanadkliniken erbjuder vi:

  • Traditionell tandvård och allmän tandvård.
  • Tandkirurgi.
  • Estetisk tandvård, så som blekning av tänder.
  • Akut tandvård under hela arbetsdagen.

Vad du än behöver hjälp med så kan våra tandläkare i Solna hjälpa dig. Här får du även förebyggande tandvård och regelbundna undersökningar, allt för att din tandhälsa ska upprätthålla en bra standard. Våra tandläkare hjälper både vuxna och barn.

Boka tid nu

Välkommen att boka tid hos oss

Vi på Esplanadkliniken kan hjälpa dig med all typ av tandvård. Med den senaste utrustningen och mycket erfaren personal kan du känna dig trygg när du ska gå till tandläkaren. Oavsett om du bara vill göra en årlig undersökning, bleka tänderna, titanimplantat eller är i behov av akut tandvård så är Esplanadkliniken rätt tandläkarmottagning i Sundbyberg / Solna.

Akut tandvård samma dag

När du är i snabbt behov av akuttandvård kan du alltid vända dig till oss på Esplanadkliniken. Tack vare att vi alltid har ett behandlingsrum avsett för akutbehandlingar har vi därför möjligheten att hjälpa dig få en tid snabbt hos oss.

Boka tid nu
Esplanadkliniken
Esplanaden 13, Sundbyberg
Hitta hit »
Din lokala tandläkare i Sundbyberg

Vi är flera tandläkare och tandsköterskor med lång erfarenhet. Vi finns centralt i Sundbyberg för att hjälpa dig, varmt välkommen!

Läs mer
Varför Esplanadkliniken?
  • Akuttid samma dag
  • Samarbete med specialister
  • Centralt i Sundbyberg
Boka tid

Samarbetar med specialister

För att kunna erbjuda bra tandvård samarbetar vi med en rad tandläkare med olika kompetenser och specialistområden i Solna, så som tandkirurgi och tandreglering. Oavsett hur ditt behov av tandvård ser ut så kan vi alltid erbjuda vår hjälp.

Boka tid hos din tandläkare på Esplanadkliniken i Solna

Vill du träffa en tandläkare på Esplanadkliniken i Solna? Du bokar din tid genom att ringa till oss. Vi har telefontid hela arbetsdagen och du kan även nå oss via mail om du har frågor kring besök och olika behandlingar.

Här finns också ett behandlingsrum som är helt tillägnat akuta ingrepp. Detta innebär att du kan få akut hjälp av en tandläkare i Solna när som helst under dagen. Du behöver bara ringa och berätta om ditt besvär så hittar vi en tid med en tandläkare så snart som möjligt.

Läs mer om vår traditionella sjukvård

Nyckelord:
Tandläkare Solna

Copyright Esplanadkliniken | Digital byrå: Brandson