Tandvård

Tandvård

Vi erbjuder all form av traditionell tandvård och har både tandläkare och tandhygienist för att du ska få den bästa tandvården möjligt. Eftersom att vi har ett nära samarbete med diverse specialister så kan vi hjälpa dig som behöver t.ex. tandkirurg som utför implantat av titanskruvar enligt Straumann ITI, tandlossningsspecialist och tandreglering etc.

Vi är tandläkarna i Sundbyberg som har gedigen erfarenhet med en klinik och personal som är personlig, trivsam och hjälpsam.

Välkommen att boka tid hos oss

Vi på Esplanadkliniken kan hjälpa dig med all typ av tandvård. Med den senaste utrustningen och mycket erfaren personal kan du känna dig trygg när du ska gå till tandläkaren. Oavsett om du bara vill göra en årlig undersökning, bleka tänderna, titanimplantat eller är i behov av akut tandvård så är Esplanadkliniken rätt tandläkarmottagning i Sundbyberg / Solna.

Akut tandvård samma dag

När du är i snabbt behov av akuttandvård kan du alltid vända dig till oss på Esplanadkliniken. Tack vare att vi alltid har ett behandlingsrum avsett för akutbehandlingar har vi därför möjligheten att hjälpa dig få en tid snabbt hos oss.

Boka tid nu
Esplanadkliniken
Esplanaden 13, Sundbyberg
Hitta hit »
Din lokala tandläkare i Sundbyberg

Vi är flera tandläkare och tandsköterskor med lång erfarenhet. Vi finns centralt i Sundbyberg för att hjälpa dig, varmt välkommen!

Läs mer
Varför Esplanadkliniken?
  • Akuttid samma dag
  • Samarbete med specialister
  • Centralt i Sundbyberg
Boka tid
Copyright Esplanadkliniken | Digital byrå: Brandson