Tandläkare Anders Engström AB | Tandläkare Jan Jansson AB

Välkommen till Esplanadkliniken – en tandvårdsklinik som består av Tandläkare Jan Jansson AB och Tandläkare Anders Engström AB. Här arbetar även Inga Eriksson , en erfaren tandhygienist som varje dag hjälper patienter att få en bättre tandhälsa.

Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård, tandblekning och en rad andra estetiska tandvårdsbehandlingar. Tandregleringar, tandimplantat, lagningar – hos oss får dina tänder all hjälp de behöver.

Erfarna och kunniga tandläkare

Här arbetar tandläkare Anders Engström, tandläkare Jan Jansson, två erfarna yrkesutövare med många år i yrket, tillsammans med välutbildade och kunniga tandsköterskor och tandhygienister. För oss är patientens trivsel och trygghet alltid i fokus. Vi arbetar alltid med modern teknologi och håller till i funktionell och trivsam miljö med fräsch inredning. När du besöker oss får du alltid en trygg upplevelse och ett vänligt bemötande.

Vi tar emot patienter med alla former av tandvårdsbehov. Vi undersöker dina tänder, med röntgen och kliniskt och kan ge dig råd om hur du tar hand om dina tänder på bästa sätt. Allt från allmäntandvård till prostetik och estetiska behandlingar.

Vi anpassar behandlingen efter dina behov

Oavsett vilken behandling du behöver så kan vi anpassa den efter dina förutsättningar och behov. Vår erfarenhet gör att du kan känna dig trygg i att vi ger dig det snabbaste och på lång sikt bästa resultatet.

Känner du dig orolig inför tandläkarbesöket? Ingen fara, vi har stor erfarenhet av att ta hand om tandvårdsrädda patienter. Våra erfarna och välutbildade tandläkare Jan Jansson och Anders Engström tar tillsammans med sina medarbetare hand om dig med varm hand. Målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Omfattas av tandvårdsstödet

Våra tandvårdsbehandlingar omfattas av tandvårdsstödet och vi kan även hjälpa till med en avbetalningsplan om det skulle behövas. Vi är även knutna till Försäkringskassan.

Tandläkare Jan Jansson AB och Tandläkare Anders Engström AB erbjuder förstklassig tandvård till dig som bor i Sundbyberg. Men du når oss lätt även från Stockholms innerstad. Till vår mottagning tar du dig snabbt till fots eller med kollektivtrafik. Kör du bil så finns det gott om parkeringsplatser intill vår klinik.

Breda och moderna specialistkunskaper

Hos oss får du tillgång till tandläkare med specialkunskaper inom alla typer av tandvård och vi erbjuder våra kunder långsiktiga lösningar som ska ge dig en god tandhälsa livet ut. Hos oss får du bra kontroll på dina tänder och ditt tandkötts hälsa – något som gör att dina tänder håller livet ut.

Välkommen att kontakta oss på Esplanadkliniken – Tandläkare Jan Jansson AB och Tandläkare Anders Engström AB.

Din lokala tandläkare i Sundbyberg