Om oss

Brett tandvårdsutbud av högsta kvalitet

Välkommen till en tandläkarmottagning i Sundbyberg med kvalitet och ett gott bemötande i fokus. I moderna och fräscha lokaler erbjuder vi tandvård av alla slag. Traditionell allmäntandvård, estetisk tandvård, olika former av specialisttandvård och givetvis akuttandvård för dig som drabbats av tandvärk eller slagit ut en tand.

Vi är anslutna till Privattandläkarna och Sveriges tandläkarförbund och du kan givetvis utnyttja ditt statliga tandvårdsbidrag när du behandlas hos oss.

Bästa möjliga tandvård på flera områden

Vi är din kunniga och personliga tandläkare och har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tandvård inom en rad områden. Dessutom kan du räkna med ett bemötande av högsta klass.

Vi erbjuder traditionell tandvård, akuttandvård, förebyggande behandlingar och en rad estetiska ingrepp: tandundersökningar, borttagning av tandsten, rotfyllningar, tandreglering, proteser, implantat och en del annat – allt med modern teknik och de senaste kunskaperna.

Stor erfarenhet av tandvårdsrädsla

Patienten är alltid viktigast för oss och vi tar alltid hand om dig med varm hand. Alla våra behandlingar är av högsta kvalitet och vi är dessutom mycket erfarna att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Hos oss möts du av en trygg och välkomnande atmosfär – du kan känna dig lugn i tandläkarstolen.

Vi har en återkommande krets med patienter som kommer tillbaka till oss när det är dags att undersöka eller laga tänderna. Det är det bästa betyg vi kan få. Att se en patient blir en trogen kund visar oss att vårt sätt att arbeta fungerar som det ska. Vi fram emot att höra från dig och att även du i framtiden blir en återkommande patient hos oss.

Alla våra patienter ska lämna kliniken med en så bra god tandhälsa som möjligt – och med ett stort leende på läpparna.

esplanadkliniken om oss

Patienten är alltid viktigast